GSM met kado, een overzicht van de acties

gsmEen GSM met kado is de ideale oplossing voor iedereen die niet opzoek is naar een nieuwe smartphone. Wat heb je tenslotte aan een nieuwe smartphone als je er al één hebt? Of als je eigenlijk gene enkele functie voor je smartphone gebruikt. Bij een GSM met kado abonnement kies je zelf een leuk kado uit. Je kiest dus niet voor een gratis smartphone, maar voor een kadootje waar je echt iets aanhebt. Zo kan je kiezen voor een gratis televisie bij een kado abonnement of een gratis tablet. Het is slechts één van de vele mogelijkheden waar je gratis voor kan kiezen. Ontdek zelf welk abonnement het beste bij je past en een kado waar je ook echt iets aan hebt.
Een GSM en kado is een slimme oplossing voor iedereen die opzoek is naar iets leuks voor het hele gezin in plaats van de nieuwste smartphone.

Iets nieuws voor het hele gezin is geen enkel probleem als je een GSM met kado kiest. Kies bijvoorbeeld voor een gratis spelcomputer bij een GSM. Een apparaat waar werkelijk het hele gezin gebruik van kan maken. Een leuk voorbeeld voor met kleine kinderen is de Nintendo Wii. Met de Wii kan het hele gezin de hele dag door spelen op de spelcomputer. De meeste spellen zijn met het hele gezin te spelen. Dit maakt het extra leuk om samen de uitdaging aan te gaan in een potje Mario Kart of Mario Party. Naast de bekende Mario spellen zijn er nog tientallen andere games zoals Skylanders die je kan spelen op de Wii. Bij een GSM met kado kan je gratis een nieuwe spelcomputer uitzoeken. Je kan naast de Wii kiezen voor een Playstation 4 of Xbox 360. Het is allemaal mogelijk als je kiest voor een kado in plaats van een nieuwe smartphone. Daarnaast bespaar je vaak ook nog eens in je maandelijkse kosten. Je betaalt tenslotte een stuk minder voor een spelcomputer kado vergeleken met een nieuwe smartphone.

Een GSM met kado kan nog veel gekker vergeleken met een gratis spelcomputer. Kies bijvoorbeeld voor een splinternieuwe LED televisie. Als je televisie kapot gaat, dan heb je soms niet meteen geld voor een nieuwe. Als je kiest voor een GSM met kado kan je direct kiezen voor een nieuwe tv. Je kan kiezen uit nieuwe 3D televisies of een gloednieuwe 47 inch Samsung televisie. Ondanks dat je de tv gratis krijgt bij een nieuw GSM abonnement kan je gewoon nog kiezen voor bekende merken. Zo kies je online voor een Samsung of LG televisie bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Voor je het weet springen de beelden van de televisie of kijk je 3D films in je eigen woonkamer. Het is allemaal mogelijk als je kiest voor een telefoon met kado.

Een GSM met kado waar het hele gezin gebruik van gaat maken is de gratis tablet. Met een gratis tablet betaal je helemaal niets voor een nieuwe iPad of Samsung Galaxy Tab. Wat dacht je van een gratis iPad waarbij je toegang krijgt tot duizenden apps. Met de iPad vermaak je het hele gezin tijdens een vakantie of maak je direct de leukste vakantie filmpjes. Plaats ze direct op Facebook of Youtube en laat de rest meegenieten van een aangename gezinsvakantie. Gebruik de gratis iPad ook direct voor het kijken van films of het spelen van gezinsspelletjes zoals Levensweg of Monopoly. Een ideale actie om te kiezen voor een gratis tablet. Je vervangt hiermee direct je oude computer door de leukste applicaties via de tablet te regelen. Het is zelfs mogelijk om bankzaken online te regelen via je eigen tablet.