Gratis iPad, wie wil dat nou niet?

gratis ipadEen gratis iPad is misschien wel één van de leukste dingen die je ooit overkomen is. De iPad zorgt al snel voor diverse mogelijkheden en voor je het weet is je oude computer vervangen voor een gratis tablet. Met een iPad kan je werkelijk alles wat je met een laptop kan en eigenlijk nog meer. Met een gratis iPad gaat er dan ook een wereld voor je open. Al snel merk je dat het hele gezin gebruik gaat maken van de mogelijkheden met een iPad. De voordelen van de tablet zijn namelijk oneindig.

Apple heeft op dit moment twee varianten van de iPad. Je hebt de iPad Air en de iPad mini. Van binnen zijn de tablets exact hetzelfde. De mogelijkheden zijn hetzelfde en de snelheid en beeldkwaliteit is gelijkwaardig. Alleen zijn er twee grote verschillen tussen de iPad Air en de iPad Mini. Dit is het formaat en de prijs die je voor de Air of Mini betaalt. De Air is de dunste iPad die er is, maar heeft een stuk groter beeldscherm. Ideaal als je kinderen achterin films willen kijken. Een iPad mini daarentegen heeft een stuk kleiner beeldscherm, maar het formaat is ideaal om in je eentje films te kijken. Het voordeel van de mini is dat het eenvoudiger is om deze in je tas te stoppen.

De gratis iPad is voorzien van de hoogste kwaliteit materialen, waardoor de levensduur aanzienlijk langer is. Met de speciale a7 chip is je iPad tot wel 2x sneller dan alle vorige modellen tablets. De grafische prestatie is ook sterk verbeterd, waardoor apps er nog scherper uitzien en je de films in Full HD kan bewonderen. Naast de prestaties is de iPad voorzien van een batterijduur van 10 uur. Met twee ingebouwde atennes heb je nu een groter bereik en is je wifi tot twee keer sneller werken. Zo wordt het eenvoudig om overal op de wereld toegang te vinden tot het internet.

Alles wat je nodig hebt om te werken of te ontspannen vindt je op de iPad Air. Met de uitgebreide appstore heb je toegang tot diverse gratis en betaalde apps. Met één tab download je software om vanuit huis te werken. In een andere categorie kan je opzoek naar leuke games om te spelen op je iPad. Met de nieuwe  iPad kan je eigenlijk alles wat je maar wilt. Dankzij de prachtige vormgeving is het helemaal niet erg om vanuit huis te werken op de tablet van Apple.

De gratis iPad is ook het ideale maatje om mee te nemen op vakantie. Maak gebruik van de fotocamera om de leukste vakantiefoto’s te maken en deel ze direct op social media. Naast het maken van foto’s is het mogelijk om in Full HD filmpjes te maken. Dankzij de voor geïnstalleerde iMovie app monteer je eenvoudig je vakantiefilms om te laten zien aan familie en vrienden. Geniet van je laatste vakantie momenten en ontdek de mogelijkheden met een Apple iPad. Voor je het weet gaat je iPad iedere vakantie mee op reis. Vooral als je ook nog eens een paar leuke films of tvseries op de iPad installeert. Iedereen is zo uren zoet door samen een filmpjes te kijken. Naast het kijken van filmpjes is het mogelijk om samen een spelletje te spelen. Installeer Monopoly of Levensweg en geef de gratis iPad door in de auto. Voor je het weet is iedereen druk en vergeten ze de lange reis naar een vakantiebestemming in Zuid-Frankrijk. Ontdek de mogelijkheden zelf met je eigen gratis tablet van Apple.