Gratis iPad bij abonnement

gratis ipadGratis iPad bij abonnement is een gratis kado die steeds vaker bij abonnementen wordt weggeven. U krijgt een gratis iPad als u bijvoorbeeld een nieuw GSM abonnement aanschaft. Bij een GSM abonnement van twee jaar kan u een nieuwe iPad uitzoeken. U krijgt de iPad helemaal gratis zonder bijbetaling. Een gratis gratis iPad bij abonnement uitzoeken is misschien wel het leukste wat u ooit gedaan heeft. U kan online kiezen uit zowel de iPad Air of iPad Mini. De iPad Air is dunner vergeleken met de kleine broer en heeft een kleiner beeldscherm. Voor de rest zijn de iPads identiek aan elkaar en kan u de tablet helemaal zelf inrichten met uw eigen applicaties. Door zelf uw apps uit te zoeken in de appstore maakt u de tablet helemaal persoonlijk. Met dit veelzijdige apparaat kan u werkelijk alle kanten op. Download de nieuwste films online en kijk deze terug op uw iPad of speel een spelletje met uw vrienden op de iPad.

Een gratis iPad bij abonnement kan u helemaal zelf samenstellen door gebruik te maken van de appstore. In de appstore heeft u toegang tot honderd duizenden applicaties verdeeld onder verschillende categorieën. Het maakt niet uit wat uw interesse zijn u vindt altijd wel een passende applicatie. Zo vindt u online applicaties om vanuit huis te werken of spelletjes die u onderweg kan spelen. Monopoly of Levensweg zijn leuke games die u eenvoudig met uw vrienden of familieleden kan spelen. De spellen speelt u eenvoudig door de tablet aan elkaar door te geven. Met een iPad heeft u een eigen tablet om mee te spelen. Het hele gezin vergeet zo even de tijd en geniet van een ouderwets spelletje in een nieuw jasje.

Een gratis iPad sluit u eenvoudig af en voor u het weet krijgt u de nieuwe iPad thuis gestuurd. U kan vanaf het eerste moment direct aan de slag. Bij de installatie van uw nieuwe iPad maakt u direct een Apple account aan zodat u toegang heeft tot iTunes en de appstore. Naast de applicaties die automatisch zijn voor geïnstalleerd kan u direct aan de slag om de nieuwste apps en games te downloaden. Eén van de leuke apps die voor geïnstalleerd is één van de favorieten van de vrouwen. Dit is de Kiosk waar u werkelijk alle magazines online kan downloaden en lezen. Bekende Nederlandse magazines zijn als digitale versie beschikbaar, maar ook buitenlandse magazines. U heeft zo toegang tot de Amerikaanse Vogue of roddelbladen. Uiteraard zijn er ook diverse sportmagazines voor de mannen beschikbaar.

Met een gratis iPad bij abonnement kan u ook alle kanten op met de ingebouwde foto en filmcamera. Door het handzame formaat neemt u de iPad eenvoudig mee op reis of vakantie. Maar natuurlijk ook gewoon in huis kan u genieten van de eindeloze mogelijkheden met de gratis iPad bij abonnement. Met de ingebouwde fotocamera maakt u de prachtigste foto’s die u met een wfii koppeling aan uw printer direct kan uitprinten. Of installeer een fotoapp van bekende drukkers om uw foto’s direct te laten uitprinten bij uw lokale supermarkt. U maakt zo de mooiste vakantiefoto’s die u direct tot een digitaal fotoalbum kan omtoveren. Alleen zo heeft u een blijvende herinnering met foto’s die u op de iPad gemaakt heeft.

Een iPad  is werkelijk het perfecte maatje voor uw huishouding. Ontdek zelf de mogelijkheden met een gratis iPad bij abonnement. Doordat u de tablet gratis bij een abonnement kado heeft gekregen kost de nieuwe tablet u helemaal niets. U kan zo alle mogelijkheden ontdekken zonder dat u er ook een euro voor betaalt heeft. Geniet vooral van de uitdaging en beleef de vele opties met Apple.