Krijg gratis een Playstation

playstation 4Bij een nieuw abonnement heb je vaak de keuze voor een leuk kadootje. U kan natuurlijk kiezen voor een nieuwe smartphone, maar de rest van het gezin heeft hier weinig aan. Een gratis Playstation daarentegen is een kado voor het hele gezin. Het hele gezin kan genieten van de eindeloze opties en mogelijkheden op uw eigen spelcomputer. Met een nieuwe gratis Playstation kan u zelf kiezen voor het type spelcomputer. U kan bijvoorbeeld kiezen voor een gratis Playstation 3 of de nieuwe Playstation 4. Ondanks alle wachtrijen in winkels kan u gewoon een gratis Playstation kado krijgen bij een nieuw abonnement.

Een gratis Playstation 4 zit boordevol mogelijkheden die u eerder nog nooit heeft beleeft. Als eerste is er van binnen veel verbeterd aan de nieuwe spelcomputer. Zowel grafisch als de processor heeft een flinke update gekregen. De beelden van de spelcomputer springen nu echt levensecht van het beeldscherm af. Bij de release van de Playstation 3 was de full HD televisie nog net in opkomst. Tegenwoordig zijn de beeldschermen echt helemaal klaar voor levensechte full hd kwaliteit met de gratis Playstation 4. Vanaf nu kan u echt genieten van beelden als of u in de game zit. Bekende titels lijken van het scherm te springen en dankzij de nieuwe handzame controllers wordt het eenvoudiger dan ooit om uw games te spelen.

De nieuwe controllers van de gratis Playstation 4 hebben een flinke upgrade ondergaan. Uiteraard krijgt u naast de spelcomputer één controller kado. De nieuwe Playstation weet hoe belangrijk social media voor ons geworden is. Dit betekend dan ook dat u met de nieuwe controller direct toegang kan krijgen tot uw vrienden. U kan zelfs een connectie maken met uw facebook account, waardoor u met de controller zelfs filmpjes en content kan delen met uw vrienden. Laat uw vrienden weten dat u online bent en stream via social media live de beelden van de spellen die u aan het spelen bent. Het is allemaal mogelijk met de nieuwe controller van de gratis Playstation 4 bij abonnement.

De line-up bestaat uit een groot aantal exclusieve Playstation 4 titels. Alleen al om deze games zou u de nieuwe spelcomputer willen kopen. Naast alle games die op dit moment uit zijn gaan er het komende jaar nog veel meer spellen verschijnen. Zo kijken de echte fans al uit naar de nieuwe Final Fantasy die aan het einde van het jaar uitkomt. Een groot aantal games wordt dan ook exclusief in full hd gereleased. De full hd is een stap verder dan wat we gewend waren op de Playstation 3. Ervaar het nu helemaal zelf door te kiezen voor een gratis Playstation 4 bij een nieuw abonnement.

Voor een gratis Playstation worden regelmatig exclusieve acties georganiseerd. Met deze acties krijgt u bij de Playstation zelfs nog een gratis telefoon. Uiteraard is dit wel een simpele smartphone, maar voldoende om nog mee te bellen, smsen of whatsappen. Alle basisfuncties zijn aanwezig en dit is natuurlijk het belangrijkste. U krijgt zo niet alleen een gratis spelcomputer, maar ook nog eens een nieuwe telefoon. U heeft zo een echt pretpakket waar u nog jaren van kan genieten. Zo gaat de spelcomputer van Sony gerust zes jaar of langer mee. Terwijl het abonnement dat u ervoor moet afsluiten slechts twee jaar duurt. Geniet dus gerust van uw kado en betaal bijna niets meer vergeleken met wat u normaal betaalt. Zo betaalt u een stuk minder voor uw abonnement vergeleken met een abonnement in combinatie met een gratis iPhone. U haalt hierbij wel een kado in huis waar het hele gezin van kan genieten. Ontdek dus samen uw nieuwe gratis Playstation bij een abonnement.