Gratis Playstation bij abonnement acties

PlaystationDe nieuwe Playstation 4 is een hype in Nederland en is telkens uitverkocht dankzij het grote succes van de spelcomputer. Toch is er nog zeker weten een manier om aan een gratis Playstation 4 te komen. U krijgt bijvoorbeeld een Playstation bij abonnement. Het enige dat u hoeft te doen is een abonnement afsluiten en een Playstation 4 kado krijgen. U kan namelijk online bij uw nieuwe abonnement een kado uitzoeken. Dit kan een nieuwe GSM zijn, een tablet of een spelcomputer. Eén van de opties bij een nieuwe spelcomputer is een gratis Playstation 4. Hiervoor hoeft u helemaal niets bij te betalen en het enige dat u nodig heeft is een nieuw abonnement.

Maar wat kan u verwachten van uw nieuwe Playstation 4? Als eerste haalt u de nieuwste spelcomputer in huis die voldoet aan onze huidige techniek. Full HD gamen is nu ook echt Full HD. De beelden spetteren van het beeldscherm af en zijn geweldig om te spelen. U heeft nu echt het idee dat u midden in een filmwereld stapt waar alles om u heen levensecht is. Ervaar de games als nooit tevoren en speel op een nieuwe manier met uw gratis Playstation 4.

Een Playstation bij abonnement wordt geleverd met de nieuwe dualshock controller. Deze controller is speciaal ontworpen om een nieuwe manier van spelen te creëren voor Playstation 4 spelers. Met de nieuwe controller wordt het mogelijk om nog nauwkeurige te bewegen. De pokes zijn aangepast en er is een ingebouwde bewegingssensor die iedere beweging registreert. Naast de bewegingssensor is de dualshock controller uitgerust met een touchpad. Met het touchpad is het mogelijk om nauwkeurige bewegingen met uw vingers te maken. Zo kan u slepen, aanraken en dingen laten bewegen. Deze nieuwe functie maakt het ook makkelijker om websites te bekijken of dingen aan te klikken. De touchpad wordt waarschijnlijk één van de nieuwe functies in games waarbij beweging nodig is. Met een Playstation bij abonnement krijgt u direct de nieuwe touchpad kado in combinatie met uw nieuwe spelcomputer.

Playstation bij abonnement geeft u direct toegang tot meer dan honderd nieuwe titels. Sommige games zijn exclusief voor de Playstation 4 ontworpen. Uniek aan de Playstation bij abonnement is de nieuwe manier van games kopen. Het is mogelijk om online games te kopen en te downloaden op uw Playstation. U hoeft niet te wachten tot de game volledig binnen is want tijdens het downloaden kan u al beginnen met spelen. Natuurlijk wilt u soms nog wel games uitlenen aan een vriend of vriendin. Zelfs dit is mogelijk met een Playstation bij abonnement. U kan de games digitaal uitlenen aan uw vriend of vriendin voor een bepaalde periode. Naast het uitlenen van games is het mogelijk om uw games digitaal tweedehands te verkopen. U kan zo online uw games verkopen, maar ook digitaal nieuwe tweedehands games kopen. Ondanks dat alles digitaal gaat blijft uw game dus altijd in uw bezit en kan u games verkopen of uitlenen.

Een Playstation bij abonnement is snel geregeld als u online een abonnement afsluit. Voor u het weet wordt de nieuwe spelcomputer bij u thuisbezorgd. U kan direct gebruik van de spelcomputer en de nieuwste games downloaden. Speel exclusieve games als Knack en Killzone direct na het ontvangst van uw nieuwe spelcomputer. Dankzij het uitgebreide 500 GB geheugen kan u direct de nieuwste games downloaden en spelen. Met een Playstation bij abonnement heeft u direct een kado voor uw complete gezin. Voor u het weet is iedereen aan het spelen op de nieuwe spelcomputer van Sony. Ervaar zelf de uitgebreide mogelijkheden en ontdek de nieuwe manier van spelen met uw gratis Playstation 4 bij een abonnement.